Groene energieleverancier kiezen

Investeer je – net als mij – regelmatig in duurzame energie? Dan is het wel zo slim om zelf ook energie af te nemen bij een duurzame energieleverancier. Op die manier help je de vraag naar duurzame energie te vergroten, waardoor er uiteindelijk meer duurzame projecten komen.

De ranglijst

Zelf switch ik regelmatig tussen Pure Energie en PowerPeers. Beide scoren een 10 op de ranglijst van duurzaamste energieleveranciers.

Omdat ik momenteel klant ben van PowerPeers kun je een korting krijgen via deze verwijzingslink van mij. We krijgen dan beide 75 euro. Leuk voor jou! En ook leuk voor mij omdat ik heb bedacht daarmee deze spam-, cookie- en advertentievrije website te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.